تبلیغات
Dream High - اشپزی

























Dream High
سلام دوستان این پست مربوط به اشپزیه و هر از چند گاهی اپ میشه ، سعی میکنم زود به زود طرز تهیه ها رو بزارم حالا برید ادامه

عکس گیگ | آپلود عکس رایگان

طز تهیه کیک قهوه جادویی

مواد لازم:


آرد یک پیمانه + سه چهارم پیمانه

شکر 2 پیمانه

پودر کاکائو خالص سه چهارم پیمانه

جوش شیرین 2 قاشق چای خوری

بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری

نمک 1 قاشق چای خوری

تخم مرغ 2 عدد

قهوه دم کرده غلیظ و پررنگ 1 پیمانه

شیر بدون چربی 1 پیمانه

روغن نباتی نصف پیمانه

وانیل 1 قاشق چای خوری


روش تهیه:

* دمای فر را روی 175 درجه سانتی‌گراد (350 درجه فارنهایت) تنظیم نمایید. قالب یا ماهیتابه ای را که برای پخت کیک در نظر گرفته‌اید، ابتدا چرب کنید و سپس با آرد بپوشانید.



* آرد، شکر، کاکائو، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط نمایید. سپس میان آن‌ها، حفره ای ایجاد کنید.



* تخم مرغ، قهوه، شیر بدون چربی، روغن و وانیل را داخل آن بریزید. سپس همزن برقی را روی سرعت متوسط تنظیم نمایید و مواد را به مدت 2 دقیقه با آن، به هم بزنید. وقتی خمیر یکدست شد، آن را داخل ماهیتابه یا قالب، بریزید.



* خمیر کیک را مدت 30 الی 40 دقیقه داخل فر قرار دهید. برای اطمینان از پایان زمان پخت، چنگال را داخل کیک فرو کنید، اگر محتویات خمیری کیک، به آن نچسبد می‌توانید از پخت کیک مطمئن شوید.



* آن را از فر خارج نمایید و 10 دقیقه منتظر بمانید تا سرد شود. سپس کیک را از قالب خارج نمایید تا کاملاً خنک شود. آن را به دلخواه تزئین نمایید و همراه خانواده میل بفرمایید.

************************************************

عکس گیگ | آپلود عکس رایگان

طرز تهیه پیراشکی با گوشت قارچ

مواد لازم برای تهیه خمیر:
کره: 100 گرم
آرد: به میزان لازم تا خمیر به دست نچسبد.
ماست: نصف لیوان(125 میلی‌لیتر)
شیر: نصف لیوان(125 میلی‌لیتر)
نمک: یک قاشق چای‌خوری
تخم‌مرغ : یک عدد
مواد لازم برای داخل پیراشکی:
گوشت چرخ‌کرده: 350گرم
پیاز متوسط: یک عدد
فلفل دلمه‌ای متوسط: یک عدد
سیر: 2 حبه قارچ: 400 گرم
زردچوبه: یک قاشق چای‌خوری
سس گوجه‌فرنگی: 3 قاشق غذاخوری
روغن زیتون، کنجد و سیاه‌دانه: به میزان لازم
زرده‌تخم‌مرغ:‌ یک عدد برای روی پیراشکی‌ها


روش تهیه:

ابتدا سیر، پیاز و فلفل‌دلمه‌ای را ریز خرد کرده با مقداری روغن زیتون تفت می‌دهیم، گوشت چرخ‌کرده و زردچوبه را به آن اضافه می‌کنیم و خوب با مواد سرخ می‌کنیم وقتی گوشت سرخ شد قارچ ریز خرد شده و سس گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و تا جایی که آب قارچ کشیده شود و بپزد مواد را تفت می‌دهیم. برای تهیه خمیر ابتدا کره را ذوب کرده، شیر و ماست و نمک و کره ذوب شده را با هم مخلوط می‌کنیم، تخم‌مرغ را نیز به مواد اضافه کرده و هم می‌زنیم تا مایه یکدست شود آن‌قدر به مواد آرد اضافه می‌کنیم تا خمیر نرمی به دست آید. خمیر را به شکل دایره‌ای بزرگ پهن کرده،‌ دایره را به 6 قسمت تقسیم می‌کنیم به شکلی که 6 مثلث حاصل شود ،یک قاشق پر از مواد را در قسمت پایینی مثلث می‌گذاریم و خمیر را به دور خودش می‌پیچیم تا به نوک تیز آن برسیم. دوباره از یک طرف لوله حاصل را به دور خود پیچیده و داخل سینی فر می‌گذاریم. روی مواد را به زرده تخم‌مرغ آغشته کرده و کنجد و سیاه‌دانه می‌پاشیم. پیراشکی‌ها را به مدت 45 دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم می‌پزیم.

***************************************************

عکس گیگ | آپلود عکس رایگان

طرز تهیه لازانیای لقمه ای

برای تهیه این لازانیا، ابتدا هر ورقه از لازانیا را با قیچی به دو قسمت تقسیم می‌کنیم سپس مایه ماکارونی را درون آن ریخته و لوله می‌کنیم.

مواد لازم:

لازانیا= یک بسته

پنیر پیتزا و سس سفید= به میزان لازم

مایه ماکارونی= به تعداد نفرات

طرز تهیه:

1- لازانیا را همانند ماکارونی با آب و نمک در روغن جوشانده و در ظرف می‌‌ریزیم.

2- هر لازانیا را با قیچی دو قسمت می‌کنیم.

3- ظرف پیرکس را چرب کرده و مایه ماکارونی را مثل دلمه داخل لازانیا پیچیده و لوله می‌‌کنیم و در ظرف می‌‌چینیم.

4- وقتی که مواد حاضر شد، سس سفید را روی آن ریخته و پنیر پیتزا را هم روی آن می‌‌پاشیم.

5- ظرف حاوی مخلوط فوق را درون فری که از قبل با درجه 175 سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم، به مدت 45 دقیقه قرار می‌دهیم، کافی است که پنیر آب شده و طلایی شود در این لحظه غذا حاضر است.

6- در صورت تمایل روی آن را با برشی از نارنج و جعفری تزئین کرده و سرو می‌‌کنیم

***************************************************



شنبه 17 فروردین 1392 10:20 ب.ظ FeNcI . نظرات()